Kom weer in verbinding met jezelf, met de aarde, met de mensen om je heen. 

Let’s Reconnect!

Het voorjaar, een tijd van bloeien. Een tijd waarin alles opengaat. En waarin jij gaat luisteren naar je hart en intuïtie.

Waarin jij keuzes durft te maken, stappen durft te zetten. En waarin je vertrouwen hebt, in jezelf en in jouw keuzes. Waarin je zin hebt in de dagen, geniet van het moment, uitkijkt naar alles wat er gaat komen. Vol verbinding.

Dit is iets wat we allemaal wel willen, jij ook toch? 

Ga dan mee met het Reconnect Retreat

 Tijdens het Reconnect Retreat ga je weer in verbinding komen met jezelf. En dat betekent dat je gaat luisteren, luisteren naar je hart en je intuïtie. Je gaat dingen loslaten, kijken welke patronen je nog te doorbreken hebt, welke angsten je nog tegenhouden.

Zodat je jouw toekomst met open armen tegemoet gaan, vol vertrouwen.

Kom weer in verbinding met jezelf, met de aarde, met de mensen om je heen. 

Let’s Reconnect!

Zit jij vast in patronen?

Stop jij je emoties ver weg in plaats van ze te voelen?

  Leef je vooral vanuit je hoofd in plaats van je hart?

Vind je het lastig om jouw stroom van gedachten te stoppen?

Lukt het jou niet om rust te ervaren?

Voelt het alsof je ronddraait in cirkels?

Weet jij dat je meer wil en kan?

Heb je geen energie om iets aan te pakken?

Je voelt dat er meer in je zit, veel meer.

Duisternis en emoties
We zijn geneigd onze gevoelens weg te stoppen of te dempen door allerlei soorten van afleiding. Alleen, je kan nooit weglopen voor je gevoelens. Hoe diep je het ook wegstopt, het blijft in je zitten en zal uiteindelijk een weg zoeken naar buiten. 

Deze dagen ga je echt voelen, en hier mag alles er zijn. Doorvoelen, aanpakken en afsluiten. Je gaat jouw emoties voelen en tonen op een veilige plek, zonder angst en schaamte.

Loslaten
We houden vaak vast aan onze oude patronen omdat deze veilig aanvoelen, het is wat we na al die jaren gewend zijn. Maar dat zegt niet dat ze goed voor ons zijn. Het is tijd om ze te doorbreken en om los te laten wat je niet meer dient. Zo krijg je ruimte voor de mooie dingen in het leven, ruimte voor nieuwe energie, voor geluk, passie en de liefde. 

Leven in het nu met de wijsheid uit je verleden en verlangen naar jouw toekomst.

Stilte en rust
Hoe fijn is het om in tegenwoordige tijd, waarin alles vaak zo snel en gehaast is, even tijd voor jezelf te hebben. Zonder prikkels en afleiding van buitenaf. Tijd om stil te zijn, en te kunnen luisteren naar je hart. Tijd voor groei, heling en zelfontwikkeling. Tijd voor jou, tijd voor zelfliefde.

 

LUISTER NAAR JE HART

VIND JEZELF

VERBIND MET DE NATUUR

VERBREED JE BEWUSTZIJN

VERBIND MET GELIJKGESTEMDEN

VERGROOT JE ZELFVERTROUWEN

VOLG JE INTUÏTIE

“Koen en Natasja,

het was een heerlijk weekend. Jullie gaven ruimte aan dat wat ‘gezien’ mocht worden. Zonder oordeel. En daarnaast was er ruimte voor plezier. Samen droegen jullie de groep.

Dankjulliewel

“Lieve Natasja & Koen, 

Wauw! Ik probeer het Reconnect weekend met woorden te omschrijven maar het komt totaal niet in de buurt van het gevoel wat ik heb mogen ervaren! 

Ik heb mij nog nooit zo snel thuisgevoeld in een groep met mensen. Jullie hebben mij ook laten zien & ervaren dat je ook op een zachte, liefdevolle manier zonder gepush van alles aan kunt gaan! Er was zoveel steun & openheid aanwezig, vanuit jullie maar ook vanuit deze prachtige groep met mensen! Dit maakte het reconnecten met mijzelf en met anderen zoveel makkelijker. 

Het was echt een heerlijk weekend waarin de tijd er even niet was! Waarin wij met elkaar en met onszelf konden verbinden en loslaten! Waarin al onze emoties er mochten en konden zijn! Waarin wij onszelf hebben uitgedaagd maar ook waarin wij ook konden ontspannen. Waarin wij rond het vuur hebben gedanst! En waarin wij onze krachten en valkuilen weer mochten herontdekken! En niet te vergeten waarin wij ooooo zooo heerlijk verzorgd zijn vanuit pure liefde. 

Dank jullie wel en tot de volgende keer”

“Lieve Koen en Natasja, 

Wat een bijzonder weekend. 

Ik voelde mij welkom en een mens waar jullie nergens een oordeel over hadden. Ik voelde mij aangemoedigd, gedragen en gesteund. 

De tijd en de activiteiten gingen in een natuurlijke flow. Er heerste rust en aan iedereen werd gedacht. Nergens anders durfde ik de tijd te nemen om mezelf te uiten, te ademen en te wachten in stilte op wat komen zou. 

De rust die jullie uitstraalden en de grapjes van Koen waren heerlijk en natuurlijk. 

Ik heb zojuist dankzij jullie reminder mail mijn mantra nogmaals gezegd en ik werd er blij van. 

Alle liefs”

“Ik voel me zo anders sinds ik thuis ben! Ik was aan het fluiten op de muziek in de supermarkt.. ik heb al een nee verkocht tegen mijn werkgever!

Maar bovenal voel ik dat het vanaf nu ook echt anders zal gaan..! Bedankt dat je er voor me was dit weekend, dat heeft me oprecht diep geraakt! Dat iemand zo duidelijk laat merken dat hij liefde voor je voelt is met geen pen te beschrijven!”

Wie zijn wij?

Wij, Koen en Natasja, hebben elkaar ontmoet op een Retreat. Vlak daarna volgde onze eerste date en inmiddels zijn we getrouwd, hebben we een dochter en hosten we samen Retreats.

Koen is een liefdevolle en zachte man, die mensen kan helpen om echt diep te gaan, door de duisternis in jezelf heen. Maar hij kan ook op de juiste momenten een grapje maken. Hij helpt mensen om zich vertrouwd te voelen en open te stellen.

Hij heeft een opleiding gedaan tot transformatiecoach, een cacao facilitator training en hij is bezig met de opleiding voor koude-trainingen bij Wim Hof.

Natasja is een rustige vrouw, met zachte vrouwelijke energie. Ze straalt warmte en liefde uit en nodigt mensen uit om al het mooie in het leven weer te zien en dankbaar te zijn.

Ze heeft ook de opleiding tot transformatiecoach gedaan, werkt samen met andere coaches en bied verschillende online trajecten en 1:1 sessies aan. Daarnaast heeft ze een training gevolgd over het gebruik van essentiële oliën.

Hun verhaal – van een ontmoeting op een retreat tot waar ze nu staan – is wat ze uniek maakt. Maar ook de rustige, liefdevolle energie en de persoonlijke aanpak. Samen nemen ze zowel de mannelijke als de vrouwelijke energie mee, een mooie balans. Een combinatie tussen kwetsbaarheid, zachtheid en liefde maar ook moeilijke keuzes maken en stappen zetten. Door de duisternis het licht in, opnieuw en opnieuw. Met meditaties, cacaoceremonies, koude-training en ook met dansen, muziek en vreugde. Genieten, bewust aanwezig zijn in ieder moment. Met altijd een vleugje joie de vivre!

Koen en Natasja

Reconnect Retreat

Yoga | Cacao | Ademwerk | Natuur | Meditaties | Koude-Training | Gezond eten | Rust

Drie dagen op een prachtige locatie in de natuur

Heerlijke vegetarische/vegan maaltijden

Goede begeleiding en coaching door het Fine Fleur team

Datum: nieuwe datum komt binnenkort

Locatie: Leijland, Vorstenbosch

Normaal: €522,-  

Boek nu voor:

€477,-

 Wil je liever eerst even kennismaken, meer informatie of je vragen stellen? Vraag dan hieronder een gratis kennismakingsgesprek aan!

Tot snel.

Liefs, Koen&Natasja

Let’s connect