Reconnect one day Retreat

Deze dag is er echt om weer in connectie te komen met jezelf. Met wie je werkelijk bent en wat je nu echt wil. Om weer helder te krijgen waar je staat in het leven. En waar je naartoe wil. Wat voor jou belangrijk is en welke keuzes je maakt.

Leef jij in het nu? Kies jij voor jezelf? Of zit je juist vast in het verleden of de toekomst? Tijdens deze dag maak je de verbinding met je hart en ga je weer in het NU staan!

 

 – Een 1-daags retreat waarbij jij weer gaat verbinden met jezelf

 – Luisteren naar je hart en je intuïtie

– Dingen loslaten, patronen doorbreken  

– Een dag zonder prikkels van buitenaf

– Een veilige plek waar jij jezelf kan en mag zijn

We haasten en vliegen vaak door het leven. De dagen glijden ongemerkt voorbij, en weer is er een week, maand of zelf een jaar voorbij.

Een periode waarin je leefde op de automatische piloot. Waarin je misschien niet ongelukkig was maar ook niet echt gelukkig. Dagen en jaren die je op een bepaalde manier invult omdat het leven nu eenmaal zo hoort te gaan.

Maar is dat wel zo? Hoort het echt zo te gaan?

Of horen wij gelukkig te zijn, te doen waar we enthousiast van worden en uit te kijken naar de dagen. Te genieten, bewust aanwezig zijn. In verbinding met onszelf en de mensen om ons heen.

Wij, Koen en Natasja, geloven in dat laatste! Dat is hoe wij zelf leven en dit gunnen we ook jou.

Het kan alleen moeilijk zijn om echt weer die verbinding te voelen, zeker als je al langere tijd uit verbinding bent.

En soms heb je weer even een extra boost nodig, een diepere verbinding, een moment voor jezelf, zonder prikkels van buitenaf.

Daarom organiseren wij deze dag, zodat jij weer die verbinding met jezelf mag ervaren!

“Koen en Natasja,

het was een heerlijk retreat. Jullie gaven ruimte aan dat wat ‘gezien’ mocht worden. Zonder oordeel. En daarnaast was er ruimte voor plezier. Samen droegen jullie de groep.

Dankjulliewel

Angelina

“Lieve Koen en Natasja, 

Wat een bijzonder retreat. 

Ik voelde mij welkom en een mens waar jullie nergens een oordeel over hadden. Ik voelde mij aangemoedigd, gedragen en gesteund. 

De tijd en de activiteiten gingen in een natuurlijke flow. Er heerste rust en aan iedereen werd gedacht. Nergens anders durfde ik de tijd te nemen om mezelf te uiten, te ademen en te wachten in stilte op wat komen zou. 

De rust die jullie uitstraalden en de grapjes van Koen waren heerlijk en natuurlijk. 

Ik heb zojuist dankzij jullie reminder mail mijn mantra nogmaals gezegd en ik werd er blij van. 

Alle liefs”

Danielle

“Ik voel me zo anders sinds ik thuis ben! Ik was aan het fluiten op de muziek in de supermarkt.. ik heb al een nee verkocht tegen mijn werkgever!

Maar bovenal voel ik dat het vanaf nu ook echt anders zal gaan..! Bedankt dat je er voor me was dit weekend, dat heeft me oprecht diep geraakt! Dat iemand zo duidelijk laat merken dat hij liefde voor je voelt is met geen pen te beschrijven!”

Edwin

“Lieve Natasja & Koen, 

Wauw! Ik probeer het Reconnect weekend met woorden te omschrijven maar het komt totaal niet in de buurt van het gevoel wat ik heb mogen ervaren! 

Ik heb mij nog nooit zo snel thuisgevoeld in een groep met mensen. Jullie hebben mij ook laten zien & ervaren dat je ook op een zachte, liefdevolle manier zonder gepush van alles aan kunt gaan! Er was zoveel steun & openheid aanwezig, vanuit jullie maar ook vanuit deze prachtige groep met mensen! Dit maakte het reconnecten met mijzelf en met anderen zoveel makkelijker. 

Het was echt een heerlijk weekend waarin de tijd er even niet was! Waarin wij met elkaar en met onszelf konden verbinden en loslaten! Waarin al onze emoties er mochten en konden zijn! Waarin wij onszelf hebben uitgedaagd maar ook waarin wij ook konden ontspannen. Waarin wij rond het vuur hebben gedanst! En waarin wij onze krachten en valkuilen weer mochten herontdekken! En niet te vergeten waarin wij ooooo zooo heerlijk verzorgd zijn vanuit pure liefde. 

Dank jullie wel en tot de volgende keer”

Denisa

Reconnect one day Retreat – Summer editie

 Cacao | Ademwerk | Meditaties | Gezond eten | Rust

Een dag op een prachtige locatie met heerlijke tuin

Heerlijk vegetarisch/vegan eten

Goede begeleiding en coaching door Koen en Natasja

Datum: nieuwe datum volgt snel

Tijden: 10:30 t/m 20:00

Prijs:

€111,-

Wie zijn wij?

Wij, Koen en Natasja, hebben elkaar ontmoet op een Retreat. Vlak daarna volgde onze eerste date en inmiddels zijn we getrouwd, hebben we een dochter en hosten we samen Retreats.

Koen is een liefdevolle en zachte man, die mensen kan helpen om echt diep te gaan, door de duisternis in jezelf heen. Maar hij kan ook op de juiste momenten een grapje maken. Hij helpt mensen om zich vertrouwd te voelen en open te stellen.

Hij heeft een opleiding gedaan tot transformatiecoach, een cacao facilitator training en hij is bezig met de opleiding voor koude-trainingen bij Wim Hof.

Natasja is een rustige vrouw, met zachte vrouwelijke energie. Ze straalt warmte en liefde uit en nodigt mensen uit om al het mooie in het leven weer te zien en dankbaar te zijn.

Ze heeft ook de opleiding tot transformatiecoach gedaan, werkt samen met andere coaches en bied verschillende online trajecten en 1:1 sessies aan. Daarnaast heeft ze een training gevolgd over het gebruik van essentiële oliën.

Hun verhaal – van een ontmoeting op een retreat tot waar ze nu staan – is wat ze uniek maakt. Maar ook de rustige, liefdevolle energie en de persoonlijke aanpak. Samen nemen ze zowel de mannelijke als de vrouwelijke energie mee, een mooie balans. Een combinatie tussen kwetsbaarheid, zachtheid en liefde maar ook moeilijke keuzes maken en stappen zetten. Door de duisternis het licht in, opnieuw en opnieuw. Met meditaties, cacaoceremonies, koude-training en ook met dansen, muziek en vreugde. Genieten, bewust aanwezig zijn in ieder moment. Met altijd een vleugje joie de vivre!

Let’s connect