“ You only live once, but if you do it right, once is enough.”

-Mae West-

About us

Wij, Koen en Natasja, ontmoetten elkaar voor het eerst op een 1-daags retreat in juni 2020. Tijdens een van de oefeningen keken we elkaar lang en diep in de ogen en was er een speciale connectie. Maar het was pas aan het eind van de dag dat we ons reliseerden dat er meer was tussen ons.

Toen we elkaar een knuffel gaven tijdens het afscheid voelde dat als thuiskomen. En Natasja ging zelfs 3 keer terug om afscheid te nemen, om dat gevoel vast te houden. Het voelde namelijk niet als een afscheid maar als een begin.

Ongeveer 3 weken later gingen we op onze eerste date en sindsdien is onze connectie alleen maar dieper geworden. We voelen zo sterk dat we bij elkaar horen, dat wij elkaar ontmoet hebben om samen geweldige retreats te organiseren en mensen te coachen. Met onze passie voor het coachen en onze liefde en energie gecombineerd gaan we prachtige dingen creëren!

Nu zijn we inmiddels getrouwd en hebben we een prachtige dochter, Robin. Samen zijn we nog altijd intens gelukkig!

Waarom wij?

Ons verhaal is wat ons uniek maakt. Maar ook onze rustige, liefdevolle energie en onze persoonlijke aanpak. Samen nemen we zowel de mannelijke als de vrouwelijke energie mee, een mooie balans. Een combinatie tussen kwetsbaarheid, zachtheid en liefde maar ook moeilijke keuzes maken en stappen zetten. Door de duisternis het licht in, opnieuw en opnieuw. Met meditaties, cacaoceremonies, stiltes en ook met dansen, muziek en vreugde. Genieten, bewust aanwezig zijn in ieder moment.

Dit is ook waarom de naam Fine Fleur ons aanspreekt, omdat het Frans is. En als je ooit in Frankrijk geweest bent weet je dat de Fransen heerlijk ‘tranquille’ leven. Ze doen het rustig aan, ze nemen de tijd. Ze zijn meer in connectie met de natuur, met de aarde en leven bij de dag. Dit is een manier van leven die wij ook heel fijn vinden. Leven in het moment, genieten en niet haasten naar de volgende dag. Heel bewust aanwezig zijn.

Dat is iets waar we gepassioneerd over zijn en wat ook zeker terugkomt in onze manier van coachen. Het is heel liefdevol en zacht met ook een beetje ‘joie de vivre’. Want is dat niet een van de redenen waarom we hier op aarde zijn? Om met elkaar te genieten van ons prachtige leven en de geweldig mooie aarde waarop we leven? Ja, laten we samen leven, een leven vol gevoel, vol blijdschap en vol liefde.

Let’s connect