– Een veilige online space met alleen maar moeders!

– Een plek waar jij zonder schaamte alles kan delen, de struggles en de mijlpalen.

– En waar jij je begrepen voelt, niet (meer) alleen in het moederschap.

 

MAMA CLUB

– De leukste online groep voor moeders met jonge kinderen (0 t/m 12)

– In deze groep (via Telegram) zijn we er voor elkaar. Vieren we samen de mooie momenten, lachen we om de gênante dingen en huilen we soms ook wat af als het allemaal even teveel is

– Maandelijks opzegbaar membership

– Een keer per maand een komen we online samen via ZOOM

– Iedere week ontvang je van mij inspiratie over het moederschap

 

Deze groep er echt voor JOU. Om jouw verhalen te kunnen delen!

 

Gevoelens van schaamte en eenzaamheid

Ultieme vreugde, zoveel liefde en plezier

Tranen, frustratie en een lichaam dat anders is

Het hoort allemaal bij het moederschap. De ene dag lijkt alles perfect te gaan, de volgende dag gaat alles mis. Soms wisselt het zelfs per uur, van helemaal geweldig naar even super stom.

Wauw, wat kan het moederschap intens zijn. En wat kan het soms eenzaam voelen; alsof jij de enige bent die niet iedere seconde geniet. Alsof jij de enige bent die soms huilend met een kindje zit dat niet wil slapen, of die het soms gewoon even niet meer weet.

Wat kan je soms bang zijn om het niet goed te doen, en bang zijn voor het oordeel van anderen, je wil zo graag aan het perfecte plaatje voldoen.

In deze online groep zijn we er om elkaar te steunen. Om open te zijn over al onze gevoelens in het moederschap en om alles te delen. Zodat we weten dat we niet alleen zijn. Zodat we ons niet meer eenzaam hoeven te voelen, en ons niet hoeven te schamen.

Wordt ook onderdeel van deze prachtige community, deel jouw verhalen of luister naar anderen. Geef advies, geef support en vooral heel veel liefde.

Laten we het samen doen lieve mama’s!

Moeder worden, het was de grootste verandering van mijn leven. En het gaf in het begin veel spanning en onzekerheid. Ik wilde het zo graag goed doen, laten zien en bewijzen dat ik het zelf kon. Want dat doet iedereen, dan moet het mij toch ook lukken?

Toen mijn meisje lastig dutjes in haar bedje wilde doen voelde dat eerst als falen. Totdat ik meer met andere moeders ging praten en erachter kwam dat ik niet de enige was die het moeilijk had.

Ik kreeg langzaam meer vertrouwen in mezelf en in mijn intuïtie. Ik ging deze steeds meer volgen en hierdoor werd Robin steeds rustiger.

Ik ging meer genieten en nam echt de tijd om in de rol als moeder te groeien en ik deelde zoveel mogelijk met andere moeders. Ik merkte al snel dat heel veel vrouwen dit fijn vonden, en het voelde voor mij ook heel goed om verhalen uit te wisselen.

Toch miste ik soms aansluiting, en had ik graag een groep moeders om mij heen gehad. Moeders die echt open en eerlijk durven te zijn. Die zich niks aantrekken van wat de maatschappij vind, of van hoe het hoort. Die niet willen voldoen aan het ‘perfecte plaatje’.

 En zo is het idee voor de MAMA CLUB ontstaan. 

Een groep mama’s waar je altijd bij terecht kan en met wie je, zonder schaamte, alles kan delen!

Praktische informatie:

– Een groep via Telegram, te gebruiken op een laptop of via een app op een telefoon

– Een maandelijks opzegbaar membership

– Iedere week inspiratie van mij over het moederschap

– Geen verplichtingen, voel je vrij om te reageren, alleen mee te lezen of dingen te delen. Alles is oke! 

– Binnen 2 uur na aanmelding toegang tot de groep

– Natasja is zelf ook onderdeel van de groep en reageert van maandag t/m vrijdag altijd binnen 12 uur

– In deze groep hebben we respect voor elkaar, steunen we elkaar en vieren we samen de mooie momenten

– Iedere maand een online meeting via Zoom, waarin Natasja start met een meditatie en we daarna onze verhalen kunnen delen

 

 

Prijs:

€22,- per maand

Nu de eerste 3 maanden gratis! (deze actie is geldig t/m eind juli)

Let’s connect