Laat de schaamte en het schuldgevoel los, en ervaar weer de magie van het moederschap!

 Neem jezelf mee op deze 6-weekse online reis.

– MAGISCH MOEDERSCHAP – 

In 6 weken ben jij weer die stralende mama, echt waar!

Dit programma is er voor jou. Voor de onzekere mama, de gefrustreerde mama, de mama die zich niet goed genoeg voelt, die zich schuldig voelt of schaamt. Die zich constant moe en uitgeblust voelt.

De mama die zo graag wil genieten van haar kind(eren) maar waarbij dit niet lukt.

In dit online programma ga aan jezelf werken. Hoe sta jij in het leven als mama? En als vrouw? Ben je daar tevreden mee? Of voel je dat er meer is, een ander soort leven. Een leven waarin jij je hart volgt, waarin er weer magie te voelen is. Magie voor jou en voor je kind(eren). Dagen die een gouden randje hebben.

Je staat er niet alleen voor, lieve mama. Dit programma gaat jou helpen om (weer) die stralende moeder te zijn. Die stralende vrouw die al in jou zit! Voel jij de magie al komen?

– 6 modules met video’s, audio’s en praktische tips en tools
– Online, te volgen in jouw eigen tempo
– Down to earth, praktisch en meteen toepasbaar in jouw leven
– Nu met gratis kick-start sessie en dankbaarheids-dagboek

Zeg JA tegen jezelf en wordt weer die stalende mama! Je verdient het, en jouw kind(eren) ook!

– Voel jij je eenzaam in het moeder zijn?

– Heb je een gemis naar je ‘oude leven’ en de vrijheid die je had?

– Voel jij je vaak schuldig en niet goed genoeg als moeder?

– Valt het moederschap je zwaar, en vraag jij je af of dit het nu is?

– Voel jij je gefrustreerd omdat het anderen zo makkelijk lijkt af te gaan en jou niet?

Neem dan nu die eerste stap. Kies voor jezelf, volg je hart en intuïtie. Maak weer verbinding,

en ga daarmee voor het geluk van jezelf en jouw kind(eren).

Je schuldig voelen, het gevoel dat je een slechte moeder bent, de eenzaamheid en de frustratie, dat moet stoppen! Zo snel mogelijk!

En daar ga ik je mee helpen. Er zijn zoveel moeders die zich net zo voelen als jij, echt waar. Die zich ook door de dagen worstelen, die zich uitgeput en uitgeblust voelen, die de magie kwijt zijn of zelfs nooit ervaren hebben. 

Durft eerlijk te zijn, naar jezelf en naar anderen, en de verbinding aan te gaan. 

 

– Magisch Moederschap –

Moeder worden, het is vaak de grootste verandering van ons leven. En net zoals bij alles wat veranderd en nieuw of onbekend is, kan dit spanning en onzekerheid geven. Daarnaast heb je ook ineens de verantwoordelijkheid over een klein mini-mensje. Jouw kindje! 

Je hebt ineens minder tijd voor jezelf, voor je vrienden. Je ‘normale’ leven voelt zo ver weg. Het voelt alsof je geen invloed meer hebt op jouw leven, geen controle. En zo krijg je steeds meer negatieve gedachtes. 

Maar zo hoeft het niet te zijn. Ook jij verdient het om te genieten van het moederschap, de magie te ervaren. Het schuldgevoel en de schaamte loslaten en genieten van je kindje, genieten van het leven. 

Tijdens dit programma help ik je hiermee.

Wat brengt dit programma jou:

– Het loslaten van de schaamte en het schuldgevoel

– Een diep vertrouwen in jezelf en in jouw kwaliteiten als moeder

– Je hebt weer plezier, en het leven voelt zoveel makkelijker

– Verbinding met jezelf en met je kind(eren)

– Je accepteert jezelf, bent trots op wie je bent en wat je doet

– Je trekt je niks meer aan van de mening van anderen

– Je geniet van het leven en van het moederschap

Je ervaart weer de MAGIE van het moederschap 

Praktische Informatie:

  Dit programma is verdeeld in 6 modules:

1. MAMA & JEZELF ZIJN – Wie ben jij als moeder? En wie wil jij zijn als moeder? Naast mama ben je ook altijd jezelf! Tijdens deze module gaan we helder krijgen of jij echt de mama en vrouw bent die je wil zijn

2. MINDSET – Hoe zijn jouw gedachten door de dag heen? Ben je positief of merk je dat je snel negatief denkt? In deze module krijg je concrete tips in hou jij invloed kan hebben op jouw mindset, op je gedachten en ook op hoe jij je voelt

3. VERGEVING – We kunnen zoveel spijt hebben, van dingen die we gedaan hebben. Of die we juist niet gedaan hebben. We kunnen vasthouden aan gebeurtenissen uit het verleden. Maar het is tijd voor vergeving, tijd om het los te laten. Hier gaat deze module jou bij helpen!

4. MEER EASE – Veel handige tips en tools in deze module, om het moederschap gemakkelijker te maken. Op een eenvoudige manier die snel toe te passen is

5. MEER FUN – Plezier maken, het klinkt simpel maar dat is het vaak niet. In deze module ga je weer uitvinden wat fun voor jou is, en waar jij echt blij van wordt. De speelsheid en jouw innerlijke kind komen uitgebreid aan bod. En ook de sensuele vrouw in jouw mag hier weer tevoorschijn komen!

6. MAGISCH MOEDERSCHAP – Al de voorgaande modules leiden je naar deze laatste, de magie van moederschap. Maar ook de magie in jezelf en in de wereld om je heen. Na deze laatste module zal je die magie weer om je heen zien en ervaren

 

It’s going to be magical! Are you ready?

  Hierbij krijg je:

  • Een gratis kick start-sessie (30 minuten) voordat het programma start
  • Video’s en audio’s bij iedere module
  • Een werkboek met praktische tips & tools, vragen en opdrachten bij iedere module
  • 3 maanden gratis toegang tot de MAMA CLUB – een Telegram-groep vol met moeders voor al je vragen en support 

  Bonus: Dankbaarheids-dagboek met mooie vragen 

  Ben jij er klaar voor om stappen te nemen? Om weer te gaan genieten van het leven? Om weer zin te hebben in de dagen? En wil je hier ook echt tijd en energie in steken? Jezelf ontwikkelen, kwetsbaar zijn en stappen nemen. Weer die stralende mama zijn?

  Dan is dit programma voor jou!

  Normaal €211,-

  Nu Pilot prijs van €88,-

   

  Over Natasja:

  “Van niet gelukkig, gevoelens wegstoppen en een gevoel van falen naar een leven vol liefde, genieten van het moederschap en vooral de magie weer ervaren!” 

  Ik wist diep vanbinnen al heel lang dat ik ‘iets’ anders wilde, dat ik niet gelukkig was met mijn leven. Maar wat dan? Ik zat voor mijn gevoel vast, had zo weinig opties.

  Totdat ik na een nare werkervaring mijn baan opzegde, ik koos voor mezelf. Voor mijn geluk. En zodra ik die keuze maakte ging ik er ook voor. Ging ik stappen nemen, uit mijn comfort zone. Dit was super spannend en er waren keren dat ik het bijna op wilde geven. Bijna. Maar ik deed het niet. Want ik wist, ik moet nu doorzetten. Ik verdien het om gelukkig te zijn, om mijn droomleven te leven.

  Ik ging mijn hart volgen, deed mee met allerlei online trajecten en cursussen. Ging mee op Retreats. Volgde een opleiding tot transformatiecoach. En kwam hier ook mijn lieve man Koen tegen. Twee jaar later zijn we getrouwd en hebben we een prachtige dochter.

  Het begin van het moederschap was lastig, ik voelde me soms zo opgesloten. Wist niet meer wie ik was en wat ik wilde. Het voelde alsof ik stilstond. En ik schaamde me als ik moest huilen, als ik het even niet zag zitten. Ik viel in oude patronen en ging negatief denken.

  Gelukkig had ik al veel innerlijk werk gedaan en kon ik, mede door de hulp van Koen en andere lieve mensen om mij heen, snel uit de negatieve spiraal stappen. Ik heb ook echt de kracht ervaren van het samen doen, delen en veel praten met andere moeders. Ervaren dat je niet alleen bent, en niet de enige bent. Open zijn, kwetsbaar zijn, en daardoor juist sterk zijn.

  En nu geniet ik zo enorm van het mama zijn, en dat gun ik iedere moeder!

  Reviews:

  Natasja heeft een fijne en rustige energie. Het voelde meteen vertrouwd en veilig aan. Ondanks de groep voelde ik mij ook persoonlijk aangesproken en zo gezien. Ik durfde hierdoor kwetsbaar te zijn en dingen te delen wat zo fijn was!

  Wat was het een mooi programma! Natasja geeft je echt de ruimte, liet op het goede moment een stilte vallen zonder dat dit ongemakkelijk was. Ik kreeg mooie nieuwe inzichten.

  Het was een online sessie met ademhalingsoefeningen en een mooie meditatiesessie waarbij ik een hele mooie inkijk heb ontvangen van mezelf. En inderdaad zie ik dat ik een heel mooi, uniek mens ben, en ik waardeer het ontzettend dat ik deze kans heb gekregen en ervaring heb gehad!

   

  Ik voelde me al snel op mijn gemak, meer mezelf, en het was zo’n prachtig programma. Mijn advies: volg ook een traject en kijk eens hoe mooi jij van binnen en buiten bent.

  Ben jij nieuwsgierig naar het programma maar twijfel je nog? Speciaal voor alle nieuwe mama’s schreef ik een gratis E-Book, om weer meer ease & fun te ervaren in het moederschap. Je kan deze downloaden via de onderstaande button.

  Zo heb je alvast een klein voorproefje van het online programma!

  Het is het mijn ziels-missie om jou weer de magie van het moederschap te laten ervaren. Want dat verdienen we allemaal, jij ook, en jouw kind(eren)!

  Ben je er klaar voor?

  Normaal €211,-

  Nu Pilot prijs van €88,-

  Let’s connect