Flowers always make people better, happier, and more helpful; they are sunshine, food, and medicine to the soul.

-Luther Burbank-

Koen’s persoonlijke verhaal

Vele jaren leefde ik onbewust en uit verbinding met mijzelf. Ik was mijzelf verloren, leefde op de automatische piloot, en werd meegetrokken door de sleur van het leven. Ik had het niet eens in de gaten. In die periode werkte ik structureel overuren, dronk ik regelmatig en gebruikte veel te veel pijnstillers. Onbewust blokkeerde ik al mijn gevoelens en liep ik weg voor alles wat er was of wat er eigenlijk niet was. 

Liefde en liefhebben, dat heb ik in mijn tienerjaren niet ervaren en geleerd waardoor ik het niet voelde en niet begreep. In de jaren erna was ik op de vlucht, maar waarvoor eigenlijk? Ik vluchtte voor al mijn gevoelens, ik sportte niet en at ongezond, was altijd moe en kampte met depressies. In deze tijd genoot ik niet van het leven en verloor alle mooie dingen om mij heen: vrienden, familie, de liefde.. Ik was niet dankbaar voor wat ik had en kon dat ook niet erkennen.

Tot die ene dag…. Toen ik besefte, WTF!!! 

Ik kreeg het in de gaten, hoe ongezond ik leefde en hoe ik mijzelf en anderen verwaarloosde. Op dat moment besefte ik: ‘zo wil ik het niet meer! Hier wil ik verandering in brengen!’

Daarna heb ik gedurende twee jaar een traject bij een psycholoog en bij een therapeut gevolgd. Ik leerde mijn depressies herkennen, en de oorzaak hiervan te erkennen. Ik leerde patronen en gedragingen te doorbreken, en dit vervolgens aan te pakken. 

In de zomer van 2019 heb ik dit traject afgerond, alleen de cirkel was nog niet rond. Ik miste nog een stuk verdieping in mijn leven, waar ik opeenvolgend op zoek ging. En die heb ik gevonden… Ik ging op een vier-daags transformatie retreat, waarvan ik had geen idee had wat het inhield. Het klonk allemaal een beetje zweverig, maar ik gaf mezelf eraan over. Na vier dagen op de Veluwe, kwam ik thuis als een ander persoon; als de persoon die ik werkelijk ben, in verbinding met mijn hart.

Nu leef ik vanuit mijn hart, doe ik de dingen waar ik van geniet en leef met passie en herken al het mooie om mij heen.

De mensen in mijn omgeving merkte de veranderingen op in mijn houding, gedrag en energie. Ik deelde mijn verhaal en voelde dat dit mensen raakte en inspireerde. ‘Wauw Koen, wat goed en dapper dat je dit hebt gedaan! Dat je de moed hebt gevonden om dit te doen’, waren woorden die ik vaak terugkreeg. 

Daar raakte ik weer door geïnspireerd waardoor ik mijzelf verder ben gaan verdiepen in transformatie coaching. Ik heb veel boeken gelezen, diverse retreats bijgewoond en de opleiding gevolgd tot transformatie coach. 

Nu ben ik hier om jou te helpen, te inspireren en te begeleiden op jouw pad naar verlichting. Jij verdient een gelukkig leven waarbij je elke dag leeft vanuit je hart, met liefde en passie. Ook ik heb die moed gevonden, de moed om op zoek te gaan naar een innerlijke bron van kracht die diep van binnen in ons schuilt. Die ons de moed geeft om bepaalde stappen te zetten en beslissingen te nemen waarmee we ons next level leven creëren. 

Ben jij er klaar voor in het diepe te springen en de confrontatie met jezelf aan te gaan? Ik help jou met alle liefde op jouw helende reis.

Let’s connect