The more we share, the more we have

Lieve mama,

Binnenkort een nieuwe editie van dit gratis e-book! Speciaal voor jou, waarin je leert om mama te zijn met meer ease & fun. Handige tips, korte verhaaltjes die je snel even tussendoor kan lezen (want we weten allemaal hoe druk het leven als mama kan zijn)

Praktische tools die jij in je dagelijkse leven meteen kan toepassen! Ga ermee aan de slag, en voel hoe de ease en fun in jouw leven weer toeneemt!

Xx Natasja 

Heel erg bedankt voor het Downloaden van het E-book! Ik wens je heel veel moois met het boek. Geniet ervan, wees niet te streng voor jezelf en voel de ease en fun in je leven weer toenemen!

En lieve mama, wil jij die ease en fun nog meer ervaren in jouw dagelijkse leven? Wil jij echt die stralende en gelukkige moeder zijn? Vertrouwen hebben in jezelf, in jouw kwaliteiten als moeder? Je niks aantrekken van de meningen van anderen en je hart volgen?

Dan is het Magisch Moederschap Programma er voor jou. Voor de onzekere mama, de gefrustreerde mama, de mama die zich niet goed genoeg voelt, die zich schuldig voelt en schaamt. Die zich laat leiden door anderen en het vertrouwen mist om er echt voor te gaan.

Magisch Moederschap | Een 6 – weeks online traject, te volgen in je eigen tempo en op jouw moment.

Wat brengt dit programma jou:

– Het loslaten van de schaamte en het schuldgevoel

– Een diep vertrouwen in jezelf en in jouw kwaliteiten als moeder

– Verbinding met jezelf en met je kind(eren)

– Je accepteert jezelf, bent trots op wie je bent en wat je doet

– Je trekt je niks meer aan van de mening van anderen

– Je geniet van het leven en van het moederschap

Je ervaart weer de MAGIE van het moederschap 

Moeder worden, het is vaak de grootste verandering van ons leven. En net zoals bij alles wat veranderd en nieuw of onbekend is, kan dit spanning en onzekerheid geven. Daarnaast heb je ook ineens de verantwoordelijkheid over een klein mini-mensje. Jouw kindje! 

Je hebt ineens minder tijd voor jezelf, voor je vrienden. Je ‘normale’ leven voelt zo ver weg. Het voelt alsof je geen invloed meer hebt op jouw leven, geen controle. En zo krijg je steeds meer negatieve gedachtes. 

Maar zo hoeft het niet te zijn. Ook jij verdient het om te genieten van het moederschap, de magie te ervaren. Het schuldgevoel en de schaamte loslaten en genieten van je kindje, genieten van het leven. 

Tijdens dit programma help ik je hiermee.

Ben jij er klaar voor om stappen te nemen? Om weer te gaan genieten van het leven? Om weer zin te hebben in de dagen? En wil je hier ook echt tijd en energie in steken? Jezelf ontwikkelen, kwetsbaar zijn en stappen nemen? Dan is Magisch Moederschap er voor jou!

Let’s connect