Magisch Moederschap – volg je hart, je intuïtie en vertrouw op jezelf! Voel weer de magie van het mama zijn.

Ga mee op deze 7-weekse online reis.

MAGISCH MOEDERSCHAP

Verlang jij naar een vrij leven als moeder? Waarbij je geniet van het moederschap? Een leven waarin je kan doen wat jij wil, waar jij en je kind gelukkig zijn? Waarin je keuzes durft te maken vanuit je hart en je intuïtie en je niet laat leiden door wat anderen daarvan vinden?

In verbinding met je jezelf en met je kind. Genieten van de lachjes en de tranen. Koesteren, sturen en naast ze lopen door dit avontuur wat het leven is.

Voel jij dat het moederschap bedoeld is om grootser en geweldiger te zijn dan het nu is?

Voel jij dat er meer in het leven is, dat je niet in jouw volle potentie leeft?

Ben jij bang om je hart te volgen?

Hou jij jezelf klein, jezelf tegen?

Weet jij diep vanbinnen dat er zoveel meer in je zit dan er nu uitkomt?

Voel jij ook aan alles dat je het anders wil doen? Maar weet je niet hoe je moet beginnen, is er nog teveel dat je tegenhoud? Neem dan nu die eerste stap. Kies voor je hart en intuïtie en daarmee voor het geluk van jezelf en jouw gezin. Maak weer verbinding, en creëer jouw droomleven! 

Met dit programma ga ik je helpen om je diepste verlangens naar boven te halen. Helder te krijgen wat je echt wil als moeder en hierin te geloven. Te geloven dat alles mogelijk is voor jou en je kind. En om je leven volledig te transformeren.

Samen gaan we helderheid creëren, erachter komen wat jij echt wil en hoe je dit kan bereiken. Jouw droomleven, jouw beste leven, het ligt klaar voor je. Het enige wat jij hoeft te doen is ja te zeggen en deze reis met mij aan te gaan.

Voordat je start wil ik dat je jezelf het volgende afvraagt. Ben je er klaar voor om alles los te late wat jou niet meer dient? Om los te laten wat jou tegenhoudt? Ben je er klaar voor om te springen, en om te vliegen? Om je volledig vrij te voelen? 

Dit kan heel eng zijn, maar dat is juist goed. Want de enige manier om te groeien en om jouw droomleven te gaan leven is door uit die comfort zone te stappen. En ik sta klaar om jou hierbij te begeleiden.

– Magisch Moederschap –

Een 7-weekse deep dive | Innerlijke transformatie | Verbinding met je hart | De magie van het moederschap ervaren

Wat brengt dit programma jou:

– Helderheid over wat je ECHT wil als moeder

– Vertrouwen in jezelf en in jouw toekomst

– Een diepe verbinding met jezelf, met je hart

– Je leert hoe je jouw dromen werkelijkheid kan maken

– Je creëert een vrij leven, jouw droomleven!

Praktische Informatie:

Dit programma is verdeeld in 7 weken/modules:

 1. Helderheid creeren
 2. Labels en verhalen
 3. Belemmerende overtuigingen
 4. De comfort zone
 5. Je vibratie verhogen
 6. Geinspireerde actie 
 7. Vergeving, vertrouwen en dankbaarheid

Hierbij krijg je:

 • Een gratis intake gesprek (30 minutes) voordat het programma start
 • Een wekelijkse online meeting (90 minutes)
 • Een werkboek met vragen en opdrachten bij iedere module
 • Een facebook groep (alleen als je het programma in groepsverband volgt)

Start: maart 2023

Boek nu: €77,-

Wil jij dit programma liever 1:1 volgen? Laat het me weten, dan kijken we samen of we een match zijn en wat de mogelijkheden zijn.

  Over Natasja:

“Van niet gelukkig, gevoelens wegstoppen en werk dat ik niet leuk vond naar de liefde van mijn leven, een prachtige dochter en werken waar en wanneer ik dat wil.” 

Ik wist diep vanbinnen al heel lang dat ik ‘iets’ anders wilde, dat ik niet gelukkig was met mijn leven. Maar wat dan? Ik zat voor mijn gevoel vast, had zo weinig opties.

Totdat ik na een nare werkervaring mijn baan opzegde, ik koos voor mezelf. Voor mijn geluk. En zodra ik die keuze maakte ging ik er ook voor. Ging ik stappen nemen, uit mijn comfort zone. Dit was super spannend en er waren keren dat ik het bijna op wilde geven. Bijna. Maar ik deed het niet. Want ik wist, ik moet nu doorzetten. Ik verdien het om gelukkig te zijn, om mijn droomleven te leven.

Ik ging mijn hart volgen, deed mee met allerlei online trajecten en cursussen. Ging mee op Retreats. Volgde een opleiding tot transformatiecoach. En kwam hier ook mijn lieve man Koen tegen. Twee jaar later zijn we getrouwd en hebben we een prachtige dochter.

Nu is het mijn zielsmissie om jou te helpen op weg naar jouw droomleven.

Omdat ik weet hoe moeilijk die weg kan zijn. Maar geloof mij: jouw droomleven wacht op je!

Let’s connect