Your dreamlife, your best life, it is waiting for you. All you have to do is go on this journey with me.

Online Programma – 7 weken – in het Nederlands of Engels

Voel jij dat jouw leven bedoeld is om grootser en geweldiger te zijn dan het nu is?

Voel jij dat er meer in het leven is, dat je niet in jouw volle potentie leeft?

Ben jij bang om stappen te zetten?

Hou jij jezelf klein, jezelf tegen?

Weet jij diep vanbinnen dat er zoveel meer in je zit dan er nu uitkomt?

Als het antwoord op een aantal van deze vragen ja is, dan is mijn online programma bedoeld voor jou! Aan het begin van 2019 was mijn antwoord op al deze vragen ook een dikke ja. Ik zat volledig vast, ik wist niet hoe ik uit mijn comfort zone moest komen en was zo ver verwijderd van mijn emoties, verlangens en gevoelens. Ik wist wel dat ik wat moest veranderen maar ik wist niet hoe. Waar moest ik beginnen? 

Op een dag nam ik de stap, en kocht ik een online programma over manifesteren. En mijn leven begon te veranderen, na die eerste stap, dat eerste programma. Ik ging naar verschillende retraites, deed ik mee aan meerdere cursussen en workshops en mijn leven transformeerde volledig.

Nu leef ik het leven waar ik niet eens van durfde te dromen. Ik heb de liefde van mijn leven ontmoet, ik voel me gezond en vol energie en in connectie met mijn hart. Ik werk als coach en ik heb zoveel nieuwe prachtige mensen ontmoet. Ik ben verliefd op het leven!

Nu leef ik het leven waar ik niet eens van durfde te dromen. Ik heb de liefde van mijn leven ontmoet, ik voel me gezond en vol energie en in connectie met mijn hart. Ik werk als coach en ik heb zoveel nieuwe prachtige mensen ontmoet. Ik ben verliefd op het leven!

Met dit programma ga ik je helpen om je diepste verlangens naar boven te halen. Helder te krijgen wat je echt wil in dit leven en hierin te geloven. Te geloven dat alles mogelijk is voor jou. En om je leven volledig te transformeren.

Samen gaan we helderheid creëren, erachter komen wat jij echt wil en hoe je dit kan bereiken. Jouw droomleven, jouw beste leven, het ligt klaar voor je. Het enige wat jij hoeft te doen is ja te zeggen en deze reis met mij aan te gaan.

Voordat je start wil ik dat je jezelf het volgende afvraagt. Ben je er klaar voor om alles los te late wat jou niet meer dient? Om los te laten wat jou tegenhoudt? Ben je er klaar voor om te springen, en om te vliegen? Om je volledig vrij te voelen? 

Dit kan heel eng zijn, maar dat is juist goed. Want de enige manier om te groeien en om jouw droomleven te gaan leven is door uit die comfort zone te stappen. En ik sta klaar om jou hierbij te begeleiden.

Transformeer jouw leven en creëer een leven waar je niet eens van durfde te dromen!

Dit programma is verdeeld in 7 weken/modules:

 1. Helderheid creeren
 2. Labels en verhalen
 3. Belemmerende overtuigingen
 4. De comfort zone
 5. Je vibratie verhogen
 6. Geinspireerde actie 
 7. Vergeving, vertrouwen en dankbaarheid

Hierbij krijg je:

 • Een gratis intake gesprek (30 minutes) voordat het programma start
 • Een wekelijkse online meeting (90 minutes)
 • Een werkboek met vragen en opdrachten bij iedere module
 • Een facebook groep (alleen als je het programma in groepsverband volgt)
 • Een extra 1:1 sessie met mij (online of offline, dat is jouw keuze)

Start februari 2022

Boek nu: €133,-

Wil jij dit programma liever 1:1 volgen? Laat het me weten, dan kijken we samen of we een match zijn en wat de mogelijkheden zijn.

Let’s connect