Magische momenten, een plek waar jij je vrij voelt, om kwetsbaar te zijn, je hart openen en te verbinden.

Magical Cacao Moments

Een cacao ceremonie op een plek naar jouw keuze, die magisch zal zijn. Wij zullen voor jou een prachtige cacao ceremonie organiseren. Begeleid met muziek en met een prachtige meditatie. We zullen misschien drummen, dansen, zingen maar vooral gewoon zijn. Genieten van het moment.

In jouw eigen huis, jouw veilige plek. Of op je favoriete plek in de natuur. Het is allemaal mogelijk.

Stel je eens voor, een intieme ochtend, een kleine groep met jouw naasten, geliefde of vrienden. Kaarsen, wierrook en prachtige muziek. Een prachtige plek om te delen en kwetsbaar te zijn. Een plek om naar binnen te keren, stil te zijn en naar je hart te luisteren. Om te verbinden. En ook een plek voor vreugde, dansen, lachen. Een plek waar liefde is, waar magie om ons heen is. 

Wil jij dit ook ervaren, dit jezelf en jouw naasten of geliefden gunnen? Het prachtige cadeau van een cacao ceremonie?

Over Cacao

De meesten van ons kennen alleen de chocoladerepen uit de supermarkt terwijl men in Zuid Amerika al duizenden en duizenden jaren de kracht van 100% pure rauwe cacao kent.

100% pure rauwe cacao wordt gemaakt door niet-geroosterde cacaobonen koud te persen. Als je de bonen zou roosteren – zoals de normale chocoladerepen in de supermarkt – gaan er veel goede voedingsstoffen verloren.

Door 100% pure rauwe cacao blijven zoveel goede voedingsstoffen binnen zoals magnesium en antioxidanten. Het is zelfs een goede vervanger voor koffie, omdat cacao je focus en creativiteit verbetert in plaats van alleen een piek van energie die cafeïne doet.

Voor onze ceremonies gebruiken wij de ceremoniële en rauwe cacao van Cacamo Cacao.

Neem contact met ons op voor meer informatie over data en prijzen.

 

Let’s connect