Are you ready to bloom like a flower? Are you ready to stand up straight, fully in the light and let all your beauty be seen by the world?

Wil je weer stralen, open zijn en de echt jij laten zien?

Wil je weer in je kracht staan, je passie volgen?

Ben je er klaar voor om te bloeien als een bloem, om je schoonheid aan de wereld te laten zien?

Ben je er klaar voor om je sterk, open en in verbinding te voelen?

Ben je er klaar voor een lach op je gezicht, en ja zeggen tegen het leven?

Een enkele sessie, online of live, 60/90 minuten – in het Nederlands of Engels

Traject van minimaal 6 weken, online of live, 60/90 minuten per sessie – in het Nederlands of Engels

In een Bloom sessie zal jij je als een bloem voelen die opbloeit. Volledig in het licht, open, prachtig en ook kwetsbaar en vol vertrouwen. Een bloem denkt nooit aan de volgende dag, de volgende minuut, piekert nooit over de andere bloemen om haar heen. Ze bloeit gewoon en opent zichzelf in al haar glorie.

In een enkele sessie zal jij diep gaan aarden, door het donker heen het licht ingaan. Je zal teruggaan naar je wortels en van daaruit openbloeien. Na een sessie zal je je open voelen, zacht en warm. Je bent dan weer in connectie met je hart en je innerlijk weten. Je voelt je open en je zal hiervandaan blijven groeien en bloeien. 

Tijdens een traject van 6 weken zal ik je stap voor stap begeleiden naar een leven vol passie. Naar jouw droomleven. Je krijgt van tevoren een vragenlijst en we hebben een korte video afspraak om te kijken of we een match zijn. Aan de hand daarvan gaan we in minimaal 6 weken dieper in op jouw verlangens en dromen voor dit leven. Helderheid creëren, wat wil je echt in dit leven? Waar voel jij je gepassioneerd over?

Je gaat een stevige basis voor jezelf neerzetten, een fundament, en van daaruit stappen zetten in de richting van jouw droomleven.

De sessies zullen bestaan uit meditaties, muziek en gesprekken.

Ben jij er klaar voor om het leven van jouw dromen te creëren?

Om JA te zeggen tegen het leven?

Om iedere dag wakker te worden vol levenslust?

Vul het contact formulier in om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen. Ik kan niet wachten om je te ontmoeten en jouw droomleven te gaan creëren!

1 losse sessie, 60/90 min: €88,-

Traject van 6 weken, 60/90 min per sessie: €488,-

“Let us live like flowers – wild, beautiful and drenched in the sun”

Let’s connect